Anyának lenni csodálatos dolog. És mégis hányan, de hányan vannak, akik hosszú évek könnyekkel teli várakozása után sem válhatnak édesanyává. Vágyakozva pillantanak minden apró babaholmira, kisgyermekes anyára. Amit csak lehet mindent kipróbálnak, mégsem sikerül a baba nemzés, pedig semmilyen szervi problémájuk nincs. A sok kudarc ráül minden napjaikra, lelkük szinte beszürkül. Minden “csodaszert” kipróbálnak, mégsem sikerül az oly régóta vágyott babának megfogannia. A spirulina meddőség esetén is hatékony segítség lehet!

– Hippokratész:. “Gyógyszered legyen az ételed, s ételed legyen a gyógyszered.” (i. e. 460–459) 

“Nem is gondolnánk, hogy leggyakrabban a háttérben a nem megfelelő táptalajú anyaméh áll, ami egyik oka annak, hogy a petesejt nehezen tud megfoganni.
Az anyaméh biológiai közegének visszaállításához egyre több nőnek segített már a DXN spirulina (zöld alga).
Ahol nincs szervi eredetű kizáró ok,ott előkészíti a méhet, hogy a petesejt meg tudjon foganni és egészségesen fejlődni. Az elmúlt 10 évben, mióta Magyarországon is elérhető, egyre több DXN bébi születik. Van remény!

A Spirulina kiváló módja az egészséges termékenység növelésének és a terhességre való felkészítésnek.

A Spirulina kék-zöld alga. A spirulina bármely más növényi fehérjéhez képest a legmagasabb minőségű fehérje. (Beleértve a hüvelyes családból (bab, borsó, szója stb.) származó fehérjéket. Vitaminok és ásványi anyagok kiváló forrása. Mivel a spirulina kivételesen tápláló növényi táplálékforrás. Kiválóan alkalmas az egészséges termékenység és a terhesség támogatására.

 

A Spirulina-t naponta ajánlott fogyasztani!

 

A Spirulina meddőség esetén segíti az egészséges termékenységet

A Spirulina ma az egyik legkeresettebb táplálékkiegészítő (SELF Nutrition Data).

A Spirulina a Fertilica FertiliGreens termékek része.  Ezek magukban foglalják azokat a tápanygokat, amelyek kifejezetten a táplálkozási szint növelésére szolgálnak a terhességre felkészülő párok számára. Javasoljuk a szerves spirulina porra való áttérést.

– Hippokratész:. “Gyógyszered legyen az ételed, s ételed legyen a gyógyszered.” (i. e. 460–459) 

 

A Spirulina  teljes fehérjeforrás

Ez a zöld szuperélelmiszer egy teljes fehérjeforrás, mivel tartalmazza az összes aminosavat, amely szükséges ahhoz, hogy teljes fehérjeforrásnak minősüljön. A fehérjetartalom a teljes száraz tömegének 50-70% -a. A fehérjetartalom változása a betakarítás időpontjától függ a napfénytől függően. A legtöbb fehérjét a korai napfényben betakarítva tartalmazza.

 

 

A spirulina alga olyan folyamatokat képes támogatni a testben, mint…:

  1.  Spermaképződés: egészséges, ép spermiumok termelődése

  2.  Ovuláció: csökkentve a stressz okozta káros hatásokat, segítheti az egészséges ovulációs folyamatokat

  3.  Sejtregeneráció: betegségekből való felépülés

  4.  Vérképzés: gyakran ajánlják vérszegénység esetére is

  5.  Sejtanyagcsere: méreganyagok távozása, energiatermelés

 

 

 

Ez az alga vitaminok és ásványi anyagok széles választékát tartalmazza

Elengedhetetlen az egészséges termékenységhez. A Spirulina a vitaminok és ásványi anyagok széles választékát kínálja, amelyeket a szervezet használ. A Spirulina egy egyszerű és elegáns módja a napi táplálékbevitel növelésének!

 

A spirulina vitamin tartalma:

A, D, E, K, tiamin, riboflavin, niacin, B6, B12, folát és pantoténsav.

 

A spirulina ásványianyag tartalma:

 kálium, kalcium, cink, magnézium, mangán, szelén, vas, réz és foszfor. Mivel a spirulina édesvízben nő, viszonylag kis mennyiségű nátriumot tartalmaz.

 

Antioxidáns tartalom javíthatja a petesejt és a sperma egészségét, megelőzheti a terhességi magas vérnyomást.

A spirulina magas vitamin,  ásványi anyag és antioxidáns tartalmáról kimutatták, hogy megvédik a testet a szabadgyökök káros hatásától, a  petesejtet  és a spermát a károsodástól.

 

Fontos zsírsavak

A Spirulina esszenciális zsírsavat tartalmaz linolénsav, linolsav és arachidonsav formájában. Ezek az esszenciális zsírsavak elengedhetetlenek  a hormonális egyensúly és a vérnyomás szabályozás szempontjából.

Alacsony cukor- és keményítőtartalom

A Spirulina csak körülbelül 10-15% szénhidrátot  tartalmaz. A spirulina-fogyasztása nem befolyásolja az inzulinszintet, ami biztonságossá teszi a PCOS-ben ( policisztás petefészek betegség)   és a cukorbetegségben szenvedő meddőség esetén is.

A Spirulina meddőség esetén javasolt adagolása:

Honnan származik a spirulina?

A Spirulina természetesen nő a lúgos vízben meleg területeken.  Gyors növekedése fenntartható élelmezési kultúrává teszi. Mivel a spirulina igen szigorú körülmények között termesztett, bizonyítottan nagyon tiszta élelmiszerforrás.

 

Javasolt napi adagolás

Nincs hivatalos iránymutatás a spirulinára vonatkozóan, de általános szakvélemény, hogy a napi 3000mg  javasolt. Napi 3 alkalommal javasolt fogyasztani (3×2)

 

spirulina rendelés

Organikus spirulina a  termékek a DXN hivatalos oldalán

Miért hosszabbítja meg az életet a Ganoderma?

3 Öregedésgátló ganoderma összetevő

források:https://www.who.int/dietphysicalactivity/media/en/gsfao_cmo_109.pdf?ua=1

Spirulina: Nutritional Fertility and Pregnancy Support

GREEN COFFEE PLUS