Az alábbi öt csillagjegy drasztikusan megváltozik 2019-ben

posted in: horoszkóp, személyiségtípus | 0

Az alábbi öt csillagjegy félelmetesen meggazdagodik 2019-ben.

Az alábbi öt csillagjegy meggazdagodik 2019-ben
Az alábbi öt csillagjegy meggazdagodik 2019-ben

 

Te milyen problémával küzdesz?

A gyakori félelmeket és a gonosz energiákat messzire űző, szerencsehozó mágikus tárgyak segíthetnek a gördülékenyebb, szerencsésebb élethez. De mi is a titka a nyakunkba akasztott, karunkon hordott, vagy táskánk mélyébe süllyesztett amuletteknek?

Bizony ez a hagyomány generációkon át öröklődött, már az ókori görögök és egyiptomiak is apró szerencsehozó, vagy a félelmeiket és a gonosz energiákat messzire űző tárgyakat, érméket hordtak maguknál.

Biztosan láttál már embereket, akik amulettet tartanak maguknál. Van, aki divatból, más a hite kifejezéseként, vagy épp a neki tulajdonított mágikus tulajdonságért visel ékszerként szerencsehoozó amulettet vagy más jelképet.

 

Mi segíthet?

 

Állatfigurák, keresztek, szemek, geometrikus alakzatok – a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Íme néhány támpont a választáshoz!

Ankh (Nílus-kereszt): Az élet kulcsaként is emlegetett szimbólum Egyiptomból származik. Fokozza az életerőt, elűzi a betegséget és a rontást, hosszú életet ad.
Anubisz: Az egyiptomiak egyik legnépszerűbb istene a holtak kapujának őrzője és a holtak kísérője. Akkor használd az amulettet, ha új életet kezdesz, új utakra indulsz.
Fatima (Mirjam) keze: Az ősi amulett visszafordítja a szemmel verést, véd a gonosz erők ellen.
Hórusz szeme: Visszafordítja a szemmel verést, távol tartja a betegségeket.
Jantra: A hindu jelkép segíti a meditációt, az önfejlesztést, védelmez, reményt ad, megkönnyíti az igazán fontos célok megtalálását.
Jin-jang: A folyamatos változást és a kiegyenlítődést jelképezi. Segít megteremteni a harmóniát, a test-lélek-szellem egységét.
Kelta kígyó: Segíti viselőjét az önmegvalósításban és saját maga tökéletesítésében.

Megszereztem életem legfontosabb támaszát, így 8,6 milliárdot nyertem!


Kulcs: Új ajtókat és lehetőségeket nyit meg.
Nap: Életerőt és energiát ad, a vezető beosztásban dolgozóknak segít jó döntéseket hozni.
Patkó: Szerencsét hoz, de fontos, hogy U alakban kell felhelyezni, hogy ne folyjon ki belőle a bőség.
Pentagramma: A tökéletesség jelképe, védelmet nyújt a sötét erők ellen.
Salamon pecsétje: Az anyagi és a spirituális világ összekapcsolódását és egységét jelképezi. Segít megteremteni a test, lélek és szellem egyensúlyát, és utat nyit a spirituális tanok, tapasztalások felé.
Sárkány: Segít bölcs döntéseket hozni, jó vezetővé válni. Megvédi viselőjét a támadásoktól.
Szkarabeusz: Az Egyiptomban szent állatként tisztelt bogár őrzi tulajdonosa életerejét, megóvja a bajtól, és hosszú életet biztosít.
Vitruvius: A Da Vinci tanulmánya alapján készült amulett segíti a tanulást, a gyors, sikeres problémamegoldást.

 

horoszkóp 2019
Klári nagyi horoszkópja 2019

Horoszkóp 2019

 

A Bika számíthat a legtöbb változásra 2019-ben

A Bika jegyűek erősen ragaszkodnak a megszokottsághoz, nehezen hagyják el a komfortzónájukat. Ha halak jegyű vagy, 2019-ben egy kicsit fel kell hadnod a berögződéseiből. Jobban teszed, ha búcsút mondasz az unalmas rutinnak, mert az életed teljes mértékben megváltozik, és 2019-ben teljesen új oldalról fedezheted fel magad. Magabiztosabb és merészebb leszel, különösen, ha szerelemről álmodozol. Ebben az évben a szenvedélyed, az energiád felrázza, sőt alaposan felforgatja a megszokott hétköznapokat is.

Nagyon ragaszkodsz a rutinos élethez,  2019-ben egy teljesen új oldaladdal ismerkedhetsz meg, felejtsd el egy kicsit a régi rutinokat. Sokkal magabiztosabb, és bátrabb leszel, új, szenvedélyes életed feltölt energiával.

Az Oroszlán pozitív változásoknak örülhet 2019-ben

A 2019-es év számodra a megértés, és a megvalósítás éve lesz, egy nagy lépést fogsz tenni annak érdekében, hogy álmaidat megvalósítsd. Kezdetben természetesen lesznek nehézségek, de ne csüggedj, hiszen ezek csak a fejlődésedet szolgálják. Pozitív változások várnak rád főleg szerelmi téren!

Kissé szégyenlősnek, és visszafogottnak ismer a környezeted, viszont a 2019-es évben végre megmutatod az igazi éned is. Kezedbe veszed az életed irányítását, és elengeded a félelmeid. Régóta álmodozol egy új karrierről, és most végre bele is vágsz. Itt az ideje, hogy egy kicsit magaddal is törődj, ne csak másokkal, merj lépni, és változtatni. A 2019 számodra az újrakezdés éve lesz! Igazán pozitív változásokra számíthatsz, amelyeknek köszönhetően például az igaz szerelem is rád találhat jövőre.

A Bak merész álmokat szövöget 2019-ben

2019-ben legyőzhetetlennek fogod érezni magad, semmitől sem ijedsz meg, felemelt fejjel haladsz előre. Minden bátorságod összeszeded, és olyan úton indulsz el, amin eddig talán nem mertél volna. Eddig magányos farkasként éltél, most viszont egyre több barátra fogsz szert tenni, és igazi társasági ember leszel. Felszabadulsz a szorongásaid, és gátlásaid alól, valósággal kivirágzol.

Halak pozitív változásokra számíthat 2019-ben

Nagy változások várnak rád a 2019-es évben. Hallgass az intuíciódra, tedd félre a kételkedő, problémázó éned, és merd megvalósítani az álmaidat. Sokkal erélyesebb, és határozottabb leszel, többé nem hagyod, hogy belegázoljanak a lelkivilágodba. Készülj fel már most az előtted álló lehetőségekre, tedd félre a kétségeidet, félelmeidet, hogy megvalósíthasd az álmaidat. Határozottabb leszel, mint amilyen eddig voltál, a félénk oldaladat pedig magad mögött hagyod.

A Jövőbelátó Klári nagyi horoszkópja itt

A Szűznek 2019 a nagy változás éve lesz

Bár Szűz jegyűként általában szégyenlősnek, visszafogottnak tűnhetsz, 2019-ben szinte biztosan kibújsz a csigaházadból. Végre elengeded a félelmeidet, az aggodalmakat, és kezedbe veszed az életed irányítását. Bizony, legfőbb ideje, hogy saját magaddal törődj. Vajon eddig miért nem vágtál bele egy új karrierbe, amelyről már régóta álmodtál? Vagy miért nem szakítottál a pároddal, akit pedig már régóta nem szeretsz? A jövő a tiéd! 2019 a nagy változások, az újrakezdések éve lesz.

Nyilas- hajlamos lesz a hűtlenségre?

Nem meglepő, hogy a kalandos adrenalin vadásznak szüksége lesz izgalomra a következő esztendőben is. Ha a párkapcsolatotok nem túl rózsás mostanában vagy fogalmazhatunk úgy, egyáltalán nem kielégítő már számotokra, akkor nagyon nagy az esély, hogy Nyilas kedvesedet más karjaiban találhatod jövőre.

Vízöntő – szakítani fogveled?

A Vízöntőkről köztudott, hogy térre van szükségük és az is, hogy nagyon ellentmondásosan tudnak viselkedni egy párkapcsolatban. Lehet, hogy Vízöntő párod úgy dönt, hogy nem a legkellemesebb módon vet véget a kapcsolatnak. Talán már nem bírja tovább a kötöttséget és szüksége van több én időre. Lehet, hogy eleinte kétségeid lesznek, de ennél jobb dolog nem is történhetne veled.

Ikrek – új találkozások 2019-ben

A kapcsolatotokban fennálló feszültség az év végére tetőfokára hághat, és az életminőségeteket ronthatja. Mentálisan ki fogsz merülni. Az életedben egy új és érdekes ember tűnik fel, aki rabul ejti a szívedet. Bárki lehet a titokzatos kollégától kezdve az idegenig a metrón. Most először igazán a szíved szavára fogsz hallgatni és engedsz a csábításnak. Lehet, hogy kezdetben megbánást érzel majd, de ez semmin nem fog változtatni.

Szerencse horoszkóp

(Tudásfája)

Ha tetszett a poszt, vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

GREEN COFFEE PLUS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *