Te Tudtad, Mi Földünk Legértékesebb Tápláléka? | A Spirulina Alga 100 éltető anyagot tartalmaz

posted in: Spirulina | 0

A spirulinának alga több mint 100 éltető anyagot tartalmaz. Vitaminokat, ásványi sókat, fehérjéket, és más alap szükségleteket kielégítő anyagokat.

 

Az immunerősítés verhetetlen bajnoka a Spirulina alga. Számos területen bizonyult rendkívül hatékony segítőtársnak, így kiváló étvágycsökkentő hatása által nagy segítség a fogyni vágyóknak. Kiválóan serkenti az emésztést, komoly szerepe van a rákmegelőzésben, az inzulinszint normalizálásában és a vitalitásunk megőrzésében.

Spirulina – mikroszkopikus vízinövény, több mint 500 millió éve terem a földön, az emberi szervezet számára rendkívül értékes anyagok kombinációját tartalmazza.

 

Mintegy 4000 hatóanyaga által, – amelyek közül is említést érdemel a magas ásványi anyag, omega-3 zsírsav, Gamma-linolsav (GLA), fehérje és klorofill tartalma – minden túlzás nélkül elmondható, hogy Földünk talán legértékesebb tápláléka.

De amiben szinte teljesen verhetetlen, az a Spirulina alga immunerősítő hatása. Hiszen a Spirulina kiváló vírusellenes hatással is rendelkezik, tudományos kísérletek igazolják, hogy a herpesz-, influenza– és a HIV-vírusok terjedését is jelentős mértékben gátolhatja.

A WHO adatai szerint a spirulina tápértéke nagyobb bármilyen ismert élelmiszernél vagy orvosi készítménynél. A legjobb “super food”-ok (= szuper élelmiszer) egyikének nyilvánítja.

A NASA űrutazások alkalmával is használja, mivel koncentrált formában tartalmaz sokféle vitamint és nyomelemet. A spirulina képes visszaadni a sejtek energetikai memóriáját – a meggyógyult sejt elfelejti az elszenvedett betegséget. A Kísérleti Radiológiai Intézet adatai szerint a spirulina szedésekor már egy hónap alatt 67%-kal csökken a stroncium mennyisége a szervezetben.
Majdnem ilyen gyorsan tisztul ki a cézium-137 is. A spirulina a legértékesebb és a legharmonikusabb táplálék az emberi szervezet számára, 1 grammja egyenértékű 1 kg zöldség tápértékével.

“Néhány mikroalgának nagyon kedvező összetétele van az immunterápia szempontjából.
A Spirulina alga sejt szintű védelmet nyújt kivételesen magas béta-karotin (provitamin-A) és klorofill tartalma által, a benne található növekedési faktor (CGF) olyan mértékben stimulálja az immunrendszert, hogy az számos degeneratív betegség kezelésében játszhatna szerepet.
A Spirulina gazdag phycocyaninban, ami egy rákmegelőző tulajdonságokkal bíró pigment.
A Spirulina ráadásul a leggazdagabb növényi forrása a gamma-linolénsavnak (GLA), ami egy zsírsav, mely erősíti az immunrendszert és gátolja a túlzott sejtosztódást.”

Organikus spirulina por a DXN-től itt


Paul Pitchford: Healing With whole Foods

Afrika középső részén, a Csád tó vidékén a bennszülöttek sem ismerik a modern kor betegségeit – mindig egészségesek, és majdnem mindegyik hosszú életű. Az életmódjukat kutatva a tudósok megfigyelték, hogy a bennszülöttek az étkezésekhez a tóban található vízinövényeket is felhasználják. Ezeket a növényeket is spirulinának hívják.
Az algákban az élethez szükséges, szinte minden anyag megtalálható, természetes egyensúlyba rendezve.
Egyetlen mesterséges vitaminokkal, ásványi anyagokkal ellátott étrend-kiegészítő sem tudja utánozni ezt a természet alkotta összhangot.

Organikus spirulina por a DXN-től itt

Regisztrálj itt az organikus Spirulina Algáért!

-25% Törzsvásárlóknak

GREEN COFFEE PLUS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *