Miért hosszabbítja meg az életet a Ganoderma? 3 Öregedésgátló ganoderma összetevő

LINGZI GANODERMA 3 ELETADO OSSZETEVO GANODERMASHOP.NET
LINGZI GANODERMA 3 ELETADO OSSZETEVO GANODERMASHOP.NET

A Ganoderma lucidum egy olyan gyógygomba fajta, amelyet széles körben ismertek és használnak egészségügyi célokra Kínában, Japánban és más ázsiai országokban.

Kínában a neve “Ling zhi”, ami a “szellemi erő gyógynövényét” jelenti, és szimbolizálja a sikert, a jólétet és a hosszú élettartamot.

A keleti lakosság által ismert tonizáló hatását és a hosszú élettartamra kifejtett hatását (a „halhatatlansági gomba”) nevező ganoderma számos alkalmazásnak tulajdonítható.

A ganoderma a keleti uralkodók köreiben a halhatatlanság szereként számontartott orvosság

A nyugati orvostudomány csak napjainkban ismerte fel a ganoderma gyógyerejét, de máris bebizonyították a gomba lehetséges gyógyító és élethosszabbító tulajdonságait.

Egy egereken végzett kísérlet kimutatta, hogy a ganoderma gomba egyedenként 9-20%-kal hosszabbította meg az élettartamukat, ami egy embernél nagyjából 7-16 évnek felel meg.

Miért hosszabbítja meg az életet a Ganoderma?

A ganoderma gyógyhatású gomba olyan bioaktív hatóanyagokat tartalmaz, amelyek képesek természetes úton kezelni számos betegséget, mint például

A Ganoderma gomba segíti a korral járó öregedési folyamatok szabályozását

A ganodermal széleskörű hatásmechanizmusa összességében fejti ki fiatallító, öregedésgátló hatását.

Ennek megértéséhez fontos szem előtt tartanunk, hogy nem egy tényező okozza az öregedést és a betegségeket. Több különböző faktor járul hozzá a romló fizikai állapothoz.  Ahhoz, hogy a nem kívánatos fizikai állapotokat visszafordítsuk, az egészség javítására irányuló intézkedéseknek teljeskörűnek kell lennie, több dolgot kell megcélozni egyszerre.

Ezért olyan erőteljes a ganoderma gomba, mivel több száz biológiailag aktív hatóanyagot tartalmaz, melyek együttesen fejtik ki hatásukat a testben.

A ganoderma 3 fő összetevője az öregedés ellen

Öregedésgátló ganoderma

A kutatók szerint 3 fő összetevője nélkülözhetetlen az öregedésgátló hatás érdekében:

  1. poliszacharidok főleg β- (1,3-1,6) -D-glükánok, amelyek alapvető szerepet játszanak az immunrendszer erősítésében és egyben segítik megelőzni a rákos sejtek kialakulását.

  2. A triterpenek (szintén növényekben található hatóanyag) megvédik a májat, csökkentik a koleszterin szintet és szabályozzák a vérnyomást.

  3. A ganoderma lucidum peptidek pedig fontos antioxidánsként működnek.

Ezek a kulcsfontosságú összetevői felelősek a lehető legjobb védelemért a sejtek és a DNS szintjén.

Öregedésgátlás

Tehát, azt a legtöbben tudjuk, hogy az antioxidánsok megvédik a szervezetet a szabad gyököktől.

A szabad gyökök az öregedési folyamatok fő összetevői. A sérült sejtek felgyorsítják az öregedési folyamatokat. Ez ellen harcolnak többek közt az antioxidánsok.

Egy embereken végzett tanulmány során 1100 mg ganoderma gombát adtak egészséges pácienseknek.

A tudósok azt figyelték meg, hogy a vérplazma antioxidáns szintje jelentősen megugrott és mindössze 90 perc elteltével elérte a csúcspontot, míg a vizelet antioxidáns tartalma (az a mennyiség, ami távozott a testből) 29%-al nőtt mindössze 3 óra alatt.

Fontos, hogy semmilyen kimutatható mellékhatás nem merült fel a kísérlet során.

Ganoderma vagy más néven reishi gomba elérhető táplálék kiegészítő formában. Arra érdemes figyelni, ha étrend-kiegészítőt választ, hogy mennyi a hatóanyag tartalma.

100% ganoderma kivonat a https://ganodermashop.hu termékeiben. Klikkelj rá most!

ganodermashop.hu ganoderma shop footer

forrás: DXN, naturalnews.com

GREEN COFFEE PLUS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *