KUTYUSOK, KISCICÁK FIGYELJETEK! SPIRULINA A KEDVENCEK EGÉSZSÉGÉRE | (spirulina kutyáknak)

Spirulina kutyáknak,macskáknak
Spirulina kutyáknak,macskáknak spirulina kutyáknak

SPIRULINA A KEDVENCEK EGÉSZSÉGÉRE

A Spirulina nemcsak az embereknek ajánlott,  az állatoknak sőtt a növényeknek is erőt ad. Korábbi cikkünkben ítrunk a spirulina hatékony segítséégéről babaváárás  illetve meddőség esetén. Most kiderült, milyen sokoldalú segítség lehet a spirulina.

Spirulina cicáknak, Spirulina kutyáknak

Amikor spirulinával tápláljuk öregecske cicánkat,  vagy rosszkedvű kutyusunkat, észrevesszük mennyire dúsabb, fényesebb less a szőrük, és a merev ízületek  jelentősen javulnak, rugalmassá és aktívvá válnak. spirulina kutyáknak spirulina kutyáknak

Állatorvosok előírására

A Spirulina-t állatorvosok  a gyógyulás elősegítésére, az állóképesség növelésére, a merevség enyhítésére, ajánlják. Az  általános energiaszegésnység miatt búslakodó állatok számára is előírják, mivel ezeknek az állatoknak a legjobbat kell adni. A díjnyertes koi pontyokat a színük és egészségük javítása érdekében táplálják spirulinával.

Halak, madarak szaporítására

A madarak tenyésztői Spirulinát adnak a táplálékukhoz, hogy fokozzák a tollazat színét és a csillogását. A Spirulina-t az akvarisztikában széles körben használják a szaporodás javítására, az ellenállóképesség növelésére, a túlélési arány javítására, a gyógyszerekre csökkentésére és a különböző halak és kagylók minőségének és színeződésének javítására (Henson 1990).

Szobanövények táplálására

A kertészek a Spirulina-t hatékony lombnövény-táplálékként használhatják. A lakástulajdonosok egy kis Spirulina-t szórhatnak a földön a kedvenc szobanövényük körül, és megnézhetik, hogy mi a különbség. Az ökológiai gazdálkodók a Spirulina-t teljesen természetes és egészséges műtrágyaként használhatják.

 

Egy Hawaii bio saláta termesztő óriási növekedést tapasztalt a Spirulinaval trágyázott saláták termesztésénél  a terméshozamban és egészséges fejlőődésben. A hagyományos műtrágya segítségével a saláták sokkal lassabban fejlődtek és kisebbek lettek.

 

A SPIRULINA ALGA 10 LEGFONTOSABB HATÁSA

A spirulinát megtalálod a Hivatalos forgalmazó termékei között.

 

 

 

Miért lett korunk legnépszerűbb táplálékkiegészítője a spirulina alga?

SPIRULINA FOR PETS AND PLANTS
Spirulina is not only good for people: Animals and plants thrive on it too.

When given Spirulina, old cats and dogs with dull,thinning coats have been seen to develop thick, lustrous coats; and pets with stiff joints appear to improve considerably, becoming supple and active again.

Veterinarians prescribe Spirulina to aid recovery,increase stamina, relieve stiffness, and also for show animals for general toning, as these animals need to look their best. Prize winning koi carp are fed Spirulina to enhance their color and health.

Bird breeders add Spirulina to feed to enhance plumage color and luster. Spirulina is used extensively by aquaculture companies to improve the growth rates, increase disease resistance, improve survival rates, reduce medication requirements and improve quality and coloration of various fish and shellfish (Henson 1990).

Gardeners can use Spirulina as a complete, effective foliar plant food. Homeowners can sprinkle a little Spirulina in the earth around their favorite houseplant and see what a difference it makes. Organic farmers can use Spirulina as a completely natural and healthy fertilizer.

In one case,an organic lettuce grower in Hawaii saw a tremendous increase in the yield and health of his lettuce by fertilizing with Spirulina, while a farmer across the street using conventional fertilizer had lettuce that grew much slower and smaller.
Find organic spirulina now:
https://www.dxn2u.eu/pws/310024004

A SPIRULINA ALGA 10 LEGFONTOSABB HATÁSA

tags:

spirulina kutyáknak

spirulina cicáknak

spirulina háziállatoknak

spirulina kutyák

 

GREEN COFFEE PLUS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *